Recenze - Řasenka Infinitize

12. července 2013 v 14:59 | Maybelline |  Recenze



Avon 119,-

Řasenkám z Avonu jsem nedávala moc velkou šanci, protože jsem už dřív jednu měla a za moc nestála.
Řasenka infinitize, na to, že stojí 119 Kč, je moc dobrá. Řasy natočí a zahustí.
Sice má docela zvláštní kartáček, který nemusí sedět každému, ale mně vyhovuje.

Hodnocení:




 


Komentáře

1 Katherine Katherine | Web | 12. července 2013 v 15:01 | Reagovat

Vypadá skvěle;)

2 dementiq-dementiq dementiq-dementiq | Web | 12. července 2013 v 15:09 | Reagovat

wow ten kartáček je hustej :D asi bych se s tim neuměla ani namalovat :DD

3 Jasmin Jasmin | Web | 12. července 2013 v 15:44 | Reagovat

Tvoje mihalnice sa mi zdajú trochu zlepené po tom ale inak sú fakt dlhšie a objemnejšie super :3 :)

4 Carry Carry | Web | 12. července 2013 v 15:57 | Reagovat

nikdy som túto špirálu neskúšala, ale už mi jedna dochádza, takže rozhodne sa po nej pozriem! :)

5 Kajuš Kajuš | Web | 12. července 2013 v 16:47 | Reagovat

konečně vidím někde výsledek jak po ní vypadají řasy:) akorát mám strach, že by mi ten kartáček dělal problém.

6 Brunette* | segmento.blog.cz Brunette* | segmento.blog.cz | Web | 12. července 2013 v 17:01 | Reagovat

konečne niekto odfotil ako vyzerá výsledok... a vyzerá to celkom sľubne :) od avonu čo som aspoň ja skúšala, tak najviac mi sedela tá shock maskara inak ostatné nič moc no :D

7 Adél Adél | Web | 12. července 2013 v 17:21 | Reagovat

:OOOOO ten kartáček !

8 Perrie Perrie | Web | 12. července 2013 v 17:57 | Reagovat

Děkuji :)
Není špatná, ale upřednostnuji jiný druh řasenky :)

9 Ell. :3 Ell. :3 | Web | 12. července 2013 v 20:41 | Reagovat

Přijde mi, že docela ty řasy slepuje.
Krásný blog. :)

10 Dark Sayu Dark Sayu | Web | 13. července 2013 v 2:01 | Reagovat

vypadá docela dobře :) , i když bych si ji asi nekoupila, jelikož nemám moc dobré zkušenosti s řasenky od Avonu

11 Kája Kája | Web | 13. července 2013 v 13:25 | Reagovat

tuto řasenku mám,chystám se na ni udělat  recenzi...:-)

12 J. J. | Web | 13. července 2013 v 14:22 | Reagovat

Musím říct, že zrovna ten kartáček se mi moc nelíbí, ale jde vidět, že řasy teda dělá vynikající! :D :))

13 jajavy jajavy | Web | 13. července 2013 v 15:49 | Reagovat

Tu mám doma :D mně ten kartáček nevadí, ale ta řasenka se mi celkově moc nelíbí. Podle mě je nejlepší řasenka od Astoru Volume Definer s hybridním kartáčkem.

14 Caroline Caroline | Web | 15. července 2013 v 21:46 | Reagovat

Přesně tuhle mám :D Říkala sem si že bude zase nějaká divná, protože řasenky od Avonu nemusím, ale tahle je dobrá a dělá mi řasy krásně dlouhé :)

15 Deniska Deniska | 23. července 2013 v 11:00 | Reagovat

Z téhle řasenky jsem dost zklamaná. Asi týden po používání se mi začalo vytahovat s kartáčkem i to gumové hrdlo, co má za úkol barvu z řasenky utřít, takže takhle je řasenka zcela nepoužitelná, abych pracně vždycky musela zastrkávat to gumový hrdlo zpět...! Jinak by mohla být dobrá, ale ten Avon by mohl dělat věci kvalitněji...!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama