Recenze - Skin So Soft

15. července 2013 v 10:49 | Maybelline |  Recenze




Řadu Skin So Soft od Avonu jsem si moc oblíbila. Po použití tělové mléka je pokožka opravdu krásně jemná.
A navíc úžasně voní. Třpytivé tělové mléko používám hlavně v létě, protože třpytky jsou vidět
hlavně na slunci a je jich opravdu hodně :) Jediná nevýhoda je, že po použití oleje je pokožka mastná, pomalu se vstřebává.
Ale jinak je moc doporučuju. Cena tělových mlék 79,-, olej ve spreji 99,-

Hodnocení
 


Komentáře

1 Mathew Mathew | Web | 14. července 2013 v 14:17 | Reagovat

tak to sa oplati asi kupit :)

2 Mishel Mishel | Web | 14. července 2013 v 14:31 | Reagovat

díky za tipy :)) to třpytivé tělové mléko bych si chtěla koupit!:))

3 Miška Miška | Web | 14. července 2013 v 14:31 | Reagovat

A cena vyjde na kolik? :)

4 EW* EW* | Web | 14. července 2013 v 14:34 | Reagovat

Tak to si je možná objednám :)
Moc děkuju za pochvalu :)

5 Miška Miška | Web | 14. července 2013 v 14:38 | Reagovat

To není moc :)

6 Gabriela Gabriela | Web | 14. července 2013 v 15:00 | Reagovat

přemýšlím o tom mléku!
Asi si ho koupím, tvá recenze mě k tomu nějak dokopala! :)) Děkuji))

7 Nee Nee | Web | 14. července 2013 v 15:48 | Reagovat

to si možná koupim :-)

8 fashion-and-hair fashion-and-hair | Web | 14. července 2013 v 16:05 | Reagovat

Wow, vypadá to všechno moc krásné! Mám moc ráda Avon a Oriflame! :) Dík za tip!

9 Michelle Saddler Michelle Saddler | Web | 14. července 2013 v 16:42 | Reagovat

Asi to vyzkouším, to třpytivé tělové mléko mě zaujalo :)

10 - monika - - monika - | Web | 14. července 2013 v 18:31 | Reagovat

díky ...

11 Wendulka Wendulka | Web | 14. července 2013 v 18:31 | Reagovat

Moc děkuji :)
Ty třpytky jsou moc fajn, taky mám takové tělové mléko myslím od Dove :).

12 Katherine Katherine | Web | 14. července 2013 v 18:34 | Reagovat

Řada vypadá krásně;) Ten olej musí být super;)

13 Rikki* Rikki* | Web | 14. července 2013 v 18:42 | Reagovat

Děkuju za pochvalu designu. :)

Já Avon moc nemusím, radši mám Oriflame. Ale tohle vypadá moc dobře. :) Se s tetou předháníme v rodinných zákaznících, já s Oriflamem, ona s Avonem. :D

14 S-hejvi S-hejvi | Web | 14. července 2013 v 18:44 | Reagovat

teda vypadá to vážně skvěle!:)

15 Any :) Any :) | Web | 14. července 2013 v 18:54 | Reagovat

Díky za tip. Až si budu něco objednávat z Avonu podívám se po tomhle.

16 - monika - - monika - | Web | 14. července 2013 v 18:57 | Reagovat

v photoshopu ... pomocí pera ...

17 Rikki* Rikki* | Web | 14. července 2013 v 19:04 | Reagovat

Jako ono mi stejně přijde, že jsou jak v Orifu tak v Avonu většinou stejné věci, takže to vyjde docela na stejno. :D

18 Lizz Lizz | Web | 14. července 2013 v 19:14 | Reagovat

Úúú, tvůj blog je hrozně super :D Určitě sem budu chodit častěji :)

19 Aventine Aventine | Web | 14. července 2013 v 19:19 | Reagovat

Ty třpytky jsou úžasné, to si pořídím :3

20 Společniče Společniče | Web | 14. července 2013 v 19:24 | Reagovat

Z avonu už nic nikdy více tato kosmetika mi nesedí :(

21 Gabriela Gabriela | Web | 14. července 2013 v 19:36 | Reagovat

nn, to zpevňující tělové mléko))

22 K. K. | Web | 14. července 2013 v 22:11 | Reagovat

Jednou jsem měla tělové mléko se třpytkami a připadala jsem si jak upír z Twilightu :D :D

23 D. D. | Web | 14. července 2013 v 22:20 | Reagovat

neznám, neznám, ale vypadjí dobře:)

24 Theodora Theodora | Web | 14. července 2013 v 22:24 | Reagovat

vlastním, sice né ja ale mamka ale stejně to pouřivám :D

25 Nela Nela | 15. července 2013 v 11:48 | Reagovat

ěknej článek a celý blog :) http://www.nejkocka.cz/kocky/teddy-katka-zezulova?_fid=kzsf btw. dejte mé postižené kámošce like :) potěší jí to a s výhrou se rozdělí když si napíšete :)

26 Kajuš Kajuš | Web | 15. července 2013 v 16:35 | Reagovat

to zpevňující bych potřebovala:D

27 Fleur Fleur | Web | 16. července 2013 v 13:10 | Reagovat

Mám ten trblietkavý olej .. No je to skôr sprej bale naozaj sa trbliecem :) A ja som ako straka ˇ-ˇ

28 Julča Julča | Web | 17. července 2013 v 13:56 | Reagovat

Ty třpytky vypadají moc pěkně, že bych to taky zkusila?

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama