Recenze

Recenze - Skin So Soft

15. července 2013 v 10:49 | Maybelline




Řadu Skin So Soft od Avonu jsem si moc oblíbila. Po použití tělové mléka je pokožka opravdu krásně jemná.
A navíc úžasně voní. Třpytivé tělové mléko používám hlavně v létě, protože třpytky jsou vidět
hlavně na slunci a je jich opravdu hodně :) Jediná nevýhoda je, že po použití oleje je pokožka mastná, pomalu se vstřebává.
Ale jinak je moc doporučuju. Cena tělových mlék 79,-, olej ve spreji 99,-

Hodnocení

Recenze - Řasenka Infinitize

12. července 2013 v 14:59 | Maybelline



Avon 119,-

Řasenkám z Avonu jsem nedávala moc velkou šanci, protože jsem už dřív jednu měla a za moc nestála.
Řasenka infinitize, na to, že stojí 119 Kč, je moc dobrá. Řasy natočí a zahustí.
Sice má docela zvláštní kartáček, který nemusí sedět každému, ale mně vyhovuje.

Hodnocení:




Game of thrones

9. července 2013 v 19:39 | Maybelline


Kontinent, kde léta trvají desítky roků a zimy se mohou protáhnout na celý lidský život, začínají sužovat nepokoje. Všech Sedm království
Západozemí - pletichářský jih, divoké východní krajiny i ledový sever ohraničený starobylou Zdí, která chrání království před pronikáním temnoty -
je zmítáno bojem dvou mocných rodů na život a na smrt o nadvládu nad celou říší. Zemí otřásá zrada, chtíč,
intriky a nadpřirozené síly. Krvavý boj o Železný trůn, post nejvyššího vládce Sedmi království,
bude mít nepředvídatelné a dalekosáhlé důsledky...

Hodnocení CSFD: 92%
Moje hodnocení: Tento seriál jsem si opravdu zamilovala a můžu ho jenom doporučit.
Je sice dost drsný a asi by ho neměly sledovat osoby mladší 18 let ( tento pořad není vhodný pro osoby a mladistvé tam nedávájí jenom tak :D).
Ale je to momentálně můj nejoblíbenější seriál. Jenom mně trošku vadí nečekané zvraty a smrt lidí které jsem si oblíbila :D

Zhlédnout můžete na sleduju seriály

LOL

18. června 2013 v 17:39 | Maybelline

Ve světě, stále více propojeném díky Facebooku, YouTube, Twitteru a iTunes, prožívá Lola (Miley Cyrus) a její přátelé středoškolské románky, přátelství i první
zklamání. Zároveň se snaží vyhýbat svým někdy až příliš autoritativním a technologicky negramotným rodičům. Snímek LOL je autentickým příběhem, který perfektně
zachycuje současnou teenagerskou realitu zachycenou velmi zábavnými a upřímnými situacemi ze života matky
Anne (Demi Moore) a její dcery.

Hodnocení CSFD: 55%


Verze s Miley Cyrus se mi líbí mnohem víc, než ta francouzská, přestože na CSFD je hodnocena
hůř. Úplně nejlepší je v anglickém znění s titulky, na český dabing bych se vůbec nedívala.
Navíc Douglas Booth je úžasný!!

Recenze - Rtěnka Maybelline

26. května 2013 v 12:49 | Maybelline


Je skvělá. Perfektně kryje, má sytou barvu. Jde opravdu těžko dolů to znamená, že dlouho vydrží.
A navíc krásně voní. Jediná nevýhoda je, že tyhle rtěnky jsou docela drahé. Stojí 170 Kč.
Pro někoho je to možná málo, ale pro mě za rtěnku docela dost.




Essence lipstick

12. ledna 2013 v 16:38 | Maybelline

Dřív by mě nenapadlo, že někdy budu používat rtěnku, ale je to lepší než lesk.
Rtěnky od Essence jsou super, levné a navíc krásně voní :)
Používáte rtěnku nebo lesk na rty?


Planet Spa

1. listopadu 2012 v 16:29 | Maybelline

Masky od Avonu jsou úžasné!
Nejradši mám slupovací masky, po kterých mám krásně hladký obličej.
Navíc jsou levné a hezky voní :)


Outspoken by Fergie

15. září 2012 v 14:59 | Maybelline


Je to jediný parfém, který mi po krátké době
nepřestal vonět. Stojí 850 Kč, já ho mám za 650,-
Doporučuju:)

Složení - černý rybíz, exotické ovoce a šafrán.
Květinové odstíny jasmínu a mučenky.
Základ představuje ebenové dřevo a kůže.



 
 

Reklama